Contact:
Adresa:Str Celofibrei, nr 34, Bragadiru, Ilfov
Telefon:+40 734 270 451 | +40 729 821 358
E-mail:office@creftec.ro

Despre CreftecCine suntem?Despre Creftec

Creftec sprijina clientii in fiecare etapa a procesului de implementare al unui proiect ce implica usi de garaj, rulouri exterioare, bariere, automatizari etc. De la gasirea celei mai bune solutii pana la livrarea si montajul acestora, fiecarui client i se atribuie o echipa de asistenta dedicata pentru a beneficia de produsul final dorit.
CREFTEC este raspunsul

Nu mai este nevoie sa cauti in alta parte

Echipa noastra

Suntem pasionati sa ne servim clientii, in timp ce crestem continuu, invatam si inovam. Cu competente in mai multe industrii, oferim clientilor nostri o gama completa de produse fiabile si la cel mai bun raport calitate/pret.

Punem pe masa strategii benefice de ambele parti iar prin proactivitate, avem intotdeauna solutia optima. La sfarsitul zilei, un nou proiect prinde contur si acest lucru nu poate decat sa ne multumeasca.

Fiecare solicitare este tratata cu maxima seriozitate de catre departamentele implicate.
Procesele in cardul companiei noastre sunt foarte bine puse la punct astfel incat clientii sa economiseasca timp si bani.

Produsele pe care le punem la dispozitia clientilor sunt de inalta calitate si cu o durata de viata peste medie. Furnizorii nostri sunt atent selectionati si fac parte din liderii mondiali in domeniul de productie.

Asiguram clientilor nostri consultanta in vederea achizitionarii solutiei potrivite, livrarea si implementarea sau montarea produselor. Avem in portofoliu urmatoarele produse: usi de garaj sectionale atat rezidentiale cat si industriale; usi de garaj tip rulou electrice si manuale; rulouri exterioare electrice sau manuale; plase de protectie impotriva tantarilor tip rulou sau plisata; automatizari porti si bariere; copertine tip pergole sau statice; confectii metalice porti, garduri, panouri de gard.

Viziunea Creftec

În cadrul Creftec Grup, suntem de părere că a fi un membru responsabil al unei companii nu este doar o atitudine corectă în general, ci atitudinea corectă pentru afacerea noastră.

Misiunea noastră constă în oferirea clientilor nostri produse satisfăcătoare, accesibile și completementare.​

Suntem orientați spre a investi în angajații noștri, în companie și în comunitățile în care ne desfășurăm activitatea pentru a așeza compania noastă pe făgașul unei dezvoltări sustenabile, pe termen lung.

Principiile Creftec Grup

 • Grija față de client și lumea în care trăim
  Suntem conduşi de spiritul intens, competitiv al pieţei, dar direcţionăm acest spirit către soluţii benefice atât pentru compania noastră, cât şi pentru persoanele ce o compun. Succesul nostru depinde de înţelegerea deplină a clienţilor, a consumatorilor şi a comunităţilor.
 • Să spunem deschis adevărul tot timpul 
  Noi spunem întreaga poveste, nu doar ceea ce serveşte scopurilor noastre individuale. Pe lângă faptul că ne exprimăm cu claritate, sinceritate şi precizie, ne asumăm responsabilitatea pentru asigurarea înţelegerii comunicărilor pe care le facem.
 • Să-i respectăm pe ceilalți și să reușim împreună
  Succesul depinde de respectul reciproc, în interiorul şi în afara companiei. Pentru aceasta avem nevoie de oameni care sunt capabili să lucreze împreună ca parte a unei echipe sau prin colaborare informală. Deşi compania noastră are la bază performanţa individuală, recunoaştem importanţa şi valoarea muncii în echipă în transformarea obiectivelor în realizări.
 • Să vindem doar produse de care suntem mândri
  Adevăratul test al standardelor noastre este capacitatea de a consuma şi susţine noi înşine produsele pe care le vindem. Fără rezerve. Încrederea ne ajută să asigurăm calitatea produselor noastre, de la momentul achiziţiei materiei prime, până la momentul când produsele ajung în mâinile clienţilor.
 • Să echilibram obiectivele pe termen scurt cu cele pe termen lung
  În cazul fiecărei decizii pe care o luăm, cântărim atât riscurile şi beneficiile pe termen scurt, cât şi cele pe termen lung. Menţinerea acestui echilibru susţine creşterea noastră şi asigură faptul că ideile şi soluţiile noastre sunt relevante atât acum, cât şi în viitor.

Viziunea noastră de a obține performanțe financiare de top pe termen lung prin integrarea sustenabilității în strategia noastră de business. Împreună cu partenerii nostri de business, suntem determinați să ne transformăm viziunea în realitate.

Energia noastra este dedicată pentru a crește si a îmbunătăți produsele pe care le vindem, de a proteja planeta și de a investi cu putere clientii în dorința de a contribui la soluții la provocări comune.

https://creftec.ro/wp-content/uploads/2021/09/automatizari-1-e1631378428559-1280x1079.jpg

La Creftec, punem accentul pe ideea de colaborare.

+40 734 270 451 | +40 729 821 358
office@creftec.ro
Str Celofibrei, nr 34, Bragadiru, Ilfov
Cine este Creftec?

O echipa de profesionisti cu inalta calificare, pregatita sa raspunda oricarei cereri si provocari din domeniu.

Serviciile Creftec

Creftec Grup este o companie adaptata zilelor noastre si vine in intampinarea clientilor cu:
- Produse durabile prin calitate mai bună a bunurilor comercializate.
- Statutul de privilegiat, acest aspect fiind transpus în reducerea preturilor.
- Dezvoltare şi o colaborare comună.
- Servicii rapide şi personalizate.
- Mai multe instrumente de achizitionare.

01Masuratori gratuite

Masuratorile fac parte din serviciile gratuite pe care Creftec Grup le ofera pentru a asigura cel mai inalt grad de profesionalism al ofertei. Beneficiind de masuratori gratuite, realizate de echipa noastra de profesionisti, puteti avea siguranta ca produsul comandat va va fi livrat exact pe dimensiunea necesara, eliminandu-se astfel riscurile ca acesta sa nu corespunda cerintelor spatiale.
Astfel, masuratorile gratuite furnizate de Creftec Grup va ajuta sa eliminati costurile suplimentare pentru acest tip de serviciu si sa castigati timpul pe care l-ati fi petrecut cautand informatii despre procedura de masurare sau despre o echipa calificata in masurare si montaj.
Echipele de profesionisti Creftec Grup au o experienta indelungata in ceea priveste serviciile profesionale pe care le oferim. Pachetul complet de servicii gratuite de care veti dispune in momentul in care veti comanda oricare dintre produsele noastre cuprinde: masuratorile, livrarea si garantia.

02Transport gratuit

Transportul este unul dintre serviciile de calitate furnizate de echipa Creftec Grup, care asigura livrarea produselor in conditii de siguranta si integritate cu autoturisme proprii in zonele Bucuresti-Ilfov si prin curieri rapizi in restul tarii.
Astfel, produsele noastre isi vor pastra aspectul intact pentru o perioada indelungata de timp, cu atat mai mult cu cat tot noi va punem la dispozitie o echipa profesionista de montaj, care are drept obiective ca aspectul si functionarea lor sa fie perfecte.
Transportul gratuit face parte din pachetul complet de servicii profesioniste care include: montajul, masuratorile, livrarea si garantia.
De asemenea, echipa de Asistenta Creftec Grup va sta la dispozitie cu servicii personalizate de consultanta, cu sugestii si oferte care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra, sub aspectul: criteriilor spatiului, al bugetului, al preferintelor coloristice, de actionare, de montaj sau de design.

03Consultanta gratuita

Consultanta gratuita este unul dintre cele mai importante avantaje pe care Creftec Grup vi le ofera gratuit la comandarea oricarui produs din gama noastra.
Consultanta este un serviciu care vine la pachet cu celelalte servicii gratuite, si anume: masuratorile, livrarea si garantia.
Toti consultantii Creftec Grup au experienta in domeniu si cunosc indeaproape toate produsele din gama si caracteristicile acestora. In functie de nevoile pe care le aveti, identifica cele mai bune produse si solutii pentru dumneavoastra. Recomandarile lor sunt intarite de echipa care se deplaseaza la dumneavoastra pentru evaluarea spatiului si masuratorile finale, care vor sta la baza comenzii ferme.
Serviciul de consultanta va ofera o perspectiva ampla asupra produsului pe care urmeaza sa il achizionati si asupra beneficiilor lui. De asemenea, consultantii nostri va pot sugera, in functie de caracteristicile spatiului sau locuintei dumneavoastra, accesorii optionale sau produse conexe pentru o investitie personalizata si durabila.

04Preturi corecte raportate la calitatea produselor

Preturile Creftec Grup sunt calculate in mod corect,fara a dezvolta riscul de a pierde clienti potentiali, deoarece preturile oferite sunt pe masura asteptarilor clientilor, iar raportul pret/calitate a fost atent ales.
Creftec Grup considera ca avantajele specifice orientării spre dezvoltarea unor relaţii cu clienţii pe termen lung sunt bazate pe încredere reciprocă, comunicare deschisă, obiective comune, angajament pentru obţinerea de valoare de fiecare parte.

Tinem cont de urmatoarele aspecte atunci cand stabim pretul:
1. Cunoastem nevoile clientilor nostri. Ne facem timp pentru a pune intrebari clientilor si pentru a obtine feedback, si nu incercam doar sa incheiem o vanzare.
2. Cunoastem concurenta. Aflam cum se diferentiaza competitorii fata de noi si gradul in care clientii nostril apreciaza oferta lor – altfel spus, aflam care sunt avantajele competitive in domeniul nostru si cum pot fi aceste avantaje mentinute pe termen lung.
3. Suntem onesti in auto-evaluare. Acordam o importanta mai mare aspectelor pozitive ale afacerii noatre si nu ignoram avantajele concurentilor.
4. Tinem cont de faptul ca unii clienti sunt diferiti fata de altii. Tarifele pe care le stabilim determina tipul de clienti pe care dorim sa ii atragiem si firmele cu care suntem in concurenta directa.
Cunoastem cine sunt competitorii nostri, ce tarife au, determinam care este valoarea produselor noatre in raport cu cele comercializate de concurenta si apoi stabilim pretul corect al produsului nostru.
https://creftec.ro/wp-content/uploads/2021/09/poza-servicii-1280x1280.jpg
https://creftec.ro/wp-content/uploads/2021/09/poza-servicii-1280x1280.jpg
https://creftec.ro/wp-content/uploads/2021/09/poza-servicii-1280x1280.jpg