Contact:
Adresa:Str Celofibrei, nr 34, Bragadiru, Ilfov
Telefon:+40 734 270 451 | +40 729 821 358
E-mail:office@creftec.ro

HomePortfolio

Portofoliu

Grilajele metalice mobile sunt sisteme care pot fi comandate cu diverse variante de lamela, in functie de nevoile spatiului si de preferintele utilizatorilor. Lamelele pentru care se poate opta au beneficii diferite, care cresc valoarea de piata a produsului.

POTRIVITE PENTRU USI SI FERESTRE Plasele antiinsecte tip plisse răspund nevoii de confort şi soluţii practice pentru locuinţă şi birou. Plasele antiinsecte tip plisse pot fi montate atât la ferestre, cât şi la uşi, inclusiv la cele cu o deschidere foarte mare.

Plasele tip rulou sunt sisteme care se monteaza la ferestre pentru protectie impotriva insectelor. Sunt prevazute cu caseta pentru protectia sitei pe timp de iarna. Caracteristica principala a acestor plase este caseta plasata in partea superioara a plasei, in care se strange sita. Aceasta are atat rol de protectie (intrucat pastreaza sita in siguranta pe timpul iernii), cat si rol estetic (ofera eleganta produsului). In partea inferioara, plasele rulou sunt prevazute cu perii, care asigura inchiderea ermetica.

Rulourile aplicate din aluminiu iti aduc 5 mari beneficii: Intimitate: Cand sunt trase, total sau partial, rulourile exterioare ofera intimitate si te protejeaza de privirile indiscrete. Izolare fonica: Reduc zgomotul din exterior cu pana la 10 dB. La un nivel acceptabil de poluare fonica de 60 dB (conform standardelor europene), reducerea este de 15%.

Copertinele retractabile cu brat articulat se monteaza in mod special pe terasele si curtile interioare ale caselor, dar si pe terasele restaurantelor sau cafenelelor. Umbresc spatii mari si protejeaza inclusiv impotriva radiatiei UV. Pot fi stranse si permit reglarea nivelului de lumina de sub copertina, datorita bratului articulat.

papb3
papb1
papb14

Portile batante sunt construite de obicei din doua canate care se mai numesc si foi sau aripi, insa sunt cazuri in care poarta batanta are un singur canat. Ca mod de deschidere portile batante pot fi deschise atat catre interiorul curtii cat si catre exterior. Patru lucruri importante trebuie sa cunoastem atunci cand vrem sa alegem automatizarea potrivita pentru poarta noastra batanta.

1-usr
2-usr
3-usr

Usile de garaj sectionale rezidentiale  sunt caracterizate de: izolatie termica optima realizata prin: panouri sandvici cu grosime de 40 mm chedere laterale cheder dublu in partea de jos a usii Confort, siguranta si securitate Actionare electrica de la distanta prin intermediul unei telecomenzi al carei cod nu poate fi clonat Sistem de siguranta la ruperea arcurilor Sistem de siguranta impotriva prinderii degetelor intre panouri Sistem de securitate impotriva tentativelor de intrare prin efractie Sistem de siguranta de tip “safety edge” Sistem de siguranta cu celule fotoelectrice Posibilitatea deschiderii de urgenta in cazul unei pene de curent Garantarea functionarii unui numar de 25 000 de cicluri

f-usi
f4-usi
f3-usi

Usile de garaj sectionale industrial se caracterizeaza prin: Tehnologie moderna de fabricatie pentru integrarea perfecta a usii in imobilul industrial: Usi industriale cu sisteme de culisare standard; Usi industriale cu sisteme de culisare LHF (Low Headroom Front) pentru montarea arcurilor de torsiune pe grinda; Usi industriale cu sisteme de culisare LHR (Low Headroom Rear) pentru montarea arcurilor in spatele sinelor de culisare; Usi industriale cu sisteme de culisare FTR (Follow The Roof) acolo unde se doreste ca sina de culisare sa urmareasca acoperisul; Usi industriale cu sisteme de culisare HL (High Lift) acolo unde se doreste ca sina de culisare sa fie ridicata fata de golul usii; Usi industriale cu sisteme de culisare HL-FTR (High Lift si Follow The Roof) acolo unde se doreste ca sina de culisare mearga vertical, apoi sa fie inclinata dupa forma acoperisului; Usi industriale cu sisteme de culisare FVL (Full Vertical) sina se ridica vertical, tangential cu peretele.