Contact:
Adresa:Str Celofibrei, nr 34, Bragadiru, Ilfov
Telefon:+40 734 270 451 | +40 729 821 358
E-mail:office@creftec.ro

Prezentare copertine

Copertinele retractabile cu brat articulat se monteaza in mod special pe terasele si curtile interioare ale caselor, dar si pe terasele restaurantelor sau cafenelelor. Umbresc spatii mari si protejeaza inclusiv impotriva radiatiei UV. Pot fi stranse si permit reglarea nivelului de lumina de sub copertina, datorita bratului articulat.

Prezentare copertine

Copertinele retractabile cu brat articulat se monteaza in mod special pe terasele si curtile interioare ale caselor, dar si pe terasele restaurantelor sau cafenelelor. Umbresc spatii mari si protejeaza inclusiv impotriva radiatiei UV. Pot fi stranse si permit reglarea nivelului de lumina de sub copertina, datorita bratului articulat.

BENEFICII 

Copertinele retractabile cu brat articulat iti ofera 4 mari beneficii:

Umbrire pe suprafete mari si foarte mari

Le poti comanda pe dimensiunile dorite. Modelul Madeira poate fi realizat pe dimensiuni de pana la 14000 mm. Aceste copertine iti pot umbri atat terasa, cat si curtea interioara, fiind ideale pentru suprafete mari.

Activare automata pentru soare-vant

Actionarea electrica mai are un avantaj important: permite montarea unui senzor soare-vant. Acesta poate fi setat cu ajutorul telecomenzii soare-vant pentru a se deschide la un nivel setat de soare, respectiv pentru a se inchide in cazul unui nivel ridicat al vantului. Creste astfel durata de viata a copertinei si gradul tau de confort.

Versatilitate si fiabilitate

Pot fi montate pe terase sau in curtile interioare. Sunt perfecte atat pentru casele particulare, cat si pentru restaurante sau hoteluri, datorita utilitatii si elegantei lor.

Gama variata de modele

Le poti utiliza in contexte diferite si pentru nevoi variate, deoarece sunt disponibile intr-o gama mare de modele. Modelele variaza in functie de dimensiune, structura, tip de actionare, dotari optionale.

CULORILE COPERTINELOR RETRACTABILE CU BRAT ARTICULAT 

Am creat o gama de culori si combinatii de nuante care se vor putea integra usor in orice design. Modele si culorile le puteti vedea intr-un catalog din showroom-ul nostru sau puteti apela cu incredere la unul dintre consultantii nostri, care va va oferi toate informatiile necesare. In plus, in cazul in care doriti sa folositi copertina pentru a acoperi o terasa sau un spatiu comercial, aceasta poate fi inscriptionata cu logo-ul firmei dumneavoastra.

Modele si tipuri de copertine cu brat retractabil :

 

Modelul BORNEO

Este o copertina retractabila cu prindere pe rectangular. Este destinata in principal teraselor si curtilor interioare.

Structura permite circulatia libera sub copertina. Bratele retractabile sunt realizate din profil eloxat de aluminiu cu arc interior si lant alb, vopsit in camp electrostatic. Panza este confectionta in 3 straturi, protejeaza impotriva radiatiilor UV si se desfasoara in plan orizontal.

Actionarea se realizeaza atat manual, cat si electric.

Dimensiuni: prezinta latimi intre 2400 mm si 7000 mm.

Modelul ALOR

Acest tip de copertina are caseta si se prinde in console. Este conceputa pentru umbrirea curtilor si a teraselor.

Structura nu afecteaza circulatia din aceste spatii. Bratele retractabile sunt realizate din profil eloxat de aluminiu, iar componentele sunt inoxidabile si sunt complet incorporabile in caseta. Panza este fabricata in 3 straturi, protejeaza impotriva radiatiei UV si se desfasoara in plan orizontal.

Actionarea este manuala sau electrica.

Dimensiuni: prezinta latimi intre 2400 mm si 6000 mm.

Modelul OBIRA

Este proiectata pentru balcoane, curti interioare de mici dimensiuni sau alte spatii care necesita o circulatie nerestrictionata sub copertina.

Structura include brate retractabile din profil eloxat de aluminiu, cu arc interior si lant alb. Bratele fac corp comun cu consolele de prindere. Panza are 3 straturi si protejeaza de radiatiile UV si ofera o umbra densa. Plierea panzei se realizeaza in plan orizontal.

Actionarea este electrica sau manuala, si permite reglarea luminii sub copertina.

Dimensiuni: prezinta latimi intre 2400 mm si 6000 mm.

 

Modelul TAHITI

Este conceputa in special pentru balcoane si curti interioare. Se preteaza spatiilor care necesita o circulatie neingradita sub copertina.

Structura include brate retractabile sunt realizate din profil eloxat de aluminiu, cu arc interior si lant alb. Bratele fac corp comun cu consolele de prindere. Panza este fabricata din material textil in 3 straturi, tratat pentru protectie UV. Plierea panzei se realizeaza in plan orizontal.

Actionarea poate fi realizata manual sau electric. Are unghi variabil si permite reglarea luminii sub copertina.

Dimensiuni: intre 1500 mm si 5000 mm.

Modelul MADEIRA

Este un model imbunatatit de copertina, care permite reglarea bratelor si stabilirea numarului de brate necesare pentru o intindere perfecta.

Se fixeaza cu precizie pe perete si este rezistenta impotriva vantului, incadrandu-se in clasa 2 de rezistenta.

Structura include brate retractabile variabile, care variaza intre 3 si 6, in functie de dimensiunea copertinei. Numarul de console de prindere variaza in functie de numarul bratelor. Panza este realizata in 3 straturi si protejeaza impotriva radiatiei UV.

Dimensiuni: mari, intre 7000 mm si 14000 mm.

ACTIONAREA COPERTINELOR RETRACTABILE CU BRAT ARTICULAT 

Copertinele retractabile cu brat articulat pot fi actionate electric sau manual.

Actionarea electrica 

Este posibila in cazul tuturor modelelor. Se realizeaza cu motor si telecomanda sau intrerupator (in functie de model). Poti regla unghiul panzei, care poate varia intre 0ᵒ si 85ᵒ fata de orizontala. Acest avantaj al copertinelor cu brat articulat iti ofera beneficiul de a putea regla nivelul de lumina de sub copertina. Actionarea electrica iti ofera si posibilitatea de dotare cu senzor si telecomanda soare-vant.

Actionarea manuala 

Poate fi aleasa atat pentru copertinele de dimensiuni mici, cat si pentru cele de dimensiuni mari. Poti strange panza total sau partial si ii poti regla unghiul (intre 0ᵒ si 85ᵒ fata de orizontala), fapt care va modifica nivelul de lumina de sub copertina in functie de nevoile tale.

ACCESORII OPTIONALE

Sunt dotari pe care le poti monta suplimentar pentru a creste durata de viata a copertinei si pentru a-ti spori confortul din timpul verii. Printre dotarile pentru care poti opta se numara: motor cu sau fara posibilitate de actionare manuala, motor cu receptor incorporat, receiver, senzor soare-vant, telecomanda cu 1 sau 4 canale, telecomanda soare-vant, intrerupator exterior, manivela pentru actionarea manuala a motorului. Acestea pot fi alese in functie de modelul de copertina cu brat articulat.